Welkomstcadeau bij nieuwe energieleverancier

Wilt u overstappen van energieleverancier? Profiteer dan van een van de vele leuke welkomstcadeaus die u kunt ontvangen! Omdat de energiemarkt erg concurrent is geworden delen veel energieleveranciers cadeaus uit om u binnen te halen als klant. Profiteer hiervan en kies ook uit een van de vele cadeaus, cashbacks of unieke kortingen!

Bij veel energieleveranciers kunt u profiteren van een gratis tablet. Altijd handig voor onderweg, thuis op de bank of voor in bed. Momenteel kunt u vaak kiezen uit bijvoorbeeld een gratis iPad Air of een gratis Galaxy Tab 3 of 4. Bijvoorbeeld bij Oxxio InControl of Miky Energie Topdeal. Naast de deze deals kunt u ook bijvoorbeeld kiezen voor een cadeaubon, cashback, iPod, iPhone of TV. Vaak vindt u deze deals niet heel eenvoudig op de website van een energieleverancier, kijk daarom op één van de vele vergelijkingswebsites en scoor een gratis korting of welkomstcadeau!

Waarop letten bij deze energiecontracten?

Steeds meer bedrijven en energieleveranciers geven dus een gratis welkomstcadeau weg. Maar let wel goed op alle voorwaarden en energietarieven van de aanbieder, wat soms betaald u alleen maar meer. Als het gaat om een energiecontract zijn de energietarieven misschien wel erg hoog of het is een hoog vastrecht die de jaarprijs van het energiecontract flink opdrijft. Als je kiest voor een cadeau zit je ook vaak voor een langere tijd vast aan een contract met vaste tarieven, als u dit niet wilt kunt u beter voor een goedkope kort contract kiezen. Als u voortijdig opzegt kunt u vaak ook te krijgen maken met een kwijtschelding van het cadeau of een overstapboete. Dit is een vergoeding die u moet betalen omdat u voortijdig het contract opzegt. Let dus op alle regeltjes die de leveranciers opstelt.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>