Financial lease ook wel bekend als capital lease is wanneer je een auto gaat leasen maar er  eigenaar van wordt wanneer de leaseperiode voorbij is. Voor dit soort lease krijg een maandelijks vast bedrag vastgesteld wat iedere maand dus netjes betaald moet worden. Bij dit soort leasen kun je na de periode de wagen inruilen voor een nieuwe maar je kunt het contract niet opzeggen totdat de periode helemaal voldaan is. Ben je toch van plan om niet verder te gaan met de Financial lease dan zal het bedrijf een “ reposess” opgang brengen  wat inhoud dat ze de wagen terug willen en daar dus alles voor in zullen zetten wat ernstige financiële problemen voor je kan opleveren.

Ben je toch van plan om een Financial lease aan te gaan dan dien je je alvorens goed te laten informeren en te bekijken wat de mogelijkheden hier van zijn zonder je vermogen in gevaar te brengen. Na de leaseperiode ben jij de eigenaar van de auto dat houd dus in dat je alles zelf zal moeten betalen en het bedrijf geen enkele verantwoordelijkheid heeft op dit gebied. Heb jij een goede vaste baan en ben je er zeker van een Financial lease aan te kunnen voor een bepaalde periode dan is dit misschien de beste oplossing om een nieuwe wagen te rijden zonder het geheel van je spaargeld op tafel te hoeven leggen. Wil je meer te weten komen over Financial lease bezoek dan de site www.rosfinance.nl waar je alles kunt vinden over dit thema en tevens contact op kunt nemen met een van de adviseurs die je graag bij zullen staan om een goede beslissing te kunnen nemen. Op deze site kun je ook gebruik maken van de lease calculator zodat je vooraf kunt bereken wat jou mogelijkheden voor deze optie zijn. Veel succes!

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>