Om te beginnen, ik ben nu 30 weken zwanger ik heb last van een dikke witte vaginale afscheiding die volkomen geurloos is. En eerde deze avond nadat ik uit de douche kwam en mij aan het omkleden was voelde ik opeens een in mijn vagina wat vloeistof bewegen. Deze keer was het niet wit en dik, maar een veel dunnere, kleurloze vloeistof wederom met geen echte geur. Het was absoluut geen urine. Ik stond toen het gebeurde en het druppelde ook niet langs mijn been naar beneden. Vijf minuten later had ik opeens een sterke aandrang om te plassen. Wat is hier aan de hand? Dit is mijn tweede zwangerschap maar bij de eerste was vanwege medische redenen de zwangerschap opgewekt en verliep de geboorte via keizersnede. Ik weet ik dus niet hoe het voelt als mijn water breekt en de weeën beginnen. Dus ik maak me best wel een beetje zorgen. Is dit normaal?

 

Ik werd rond twee uur in de nacht wakker en  voelde me echt vreselijk. Maag pijn, veel kramp in mijn buik en ik had erg last van diarree. Ook had ik het echt heel erg koud. Niet normaal meer! Rond zes uur gaf ik eindelijk over en daarna voelde ik me een tijdje lang wat beter. Maar nu voel ik me alsof ik terug bij af ben De zelfde klachten zijn weer terug. Ik probeer zo veel mogelijk te drinken en crackers te eten, maar ik denk niet dat het zwangerschapsmisselijkheid is. Mijn gevoel zegt me gewoon dat ik last heb van een virus. Maar moet ik me zorgen maken over de baby? Ik ben 35 weken zwanger en ze is meestal zeer bewegelijk in de baarmoeder maar vandaag heb ik haar eigenlijk nog niet gevoeld. Is het een goed idee om hiervoor de dokter te bennen? Heeft iemand advies?

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>