Het jaar zit vol feestdagen. Van sinterklaas tot kerst, valentijn en Pasen, er is altijd wel een gelegenheid om iemand chocolade cadeau te doen. Daarnaast is het eigenlijk altijd wel een goed idee om chocolade cadeau te geven vrouwen zijn er immers dol op. Lees hier in welke vormen je chocolade als geschenk kan geven en verras je geliefde, vriend of vriendin met een lekker chocolade cadeautje.

Lekker cadeautje

Aller eerst is een chocolade geschenk een goed cadeau, omdat bijna iedereen wel van chocolade houdt. Geef bijvoorbeeld je personeel een doosje kerst chocolade of chocolade paaseitjes met Pasen. Vier je Pasen thuis? Dan is het ook altijd leuk om de tafel te decoreren met chocolade paaseitjes of een chocolade paashaas. Chocola is erg geliefd onder de bevolking en daarom bijna altijd een geschikt cadeau. Daarnaast heeft chocolade ook een warm karakter als cadeau en brengt het toch iets persoonlijks met zich mee, ondanks dat chocola tegenwoordig overal te verkrijgen is.

Personaliseren

Als je dan toch kiest voor een chocolade geschenk, dan heb je ook nog de mogelijkheid om dit te personaliseren. Misschien niet in de lokale supermarkt, maar zeker wel bij de banketbakker bij jou in de buurt. Laat een lieve boodschap achter op de chocolade of laat je chocolade reep in een zelfontworpen verpakking maken. Het zijn de details die een chocolade geschenk nog leuker maken. Daarnaast is gepersonaliseerde chocolade, bijvoorbeeld in de vorm van bonbons met je logo, ook erg geschikt voor een openingsfeestje of kleine giveaway.

Per post

Chocolade is een ideaal cadeau om per post te versturen. Het past namelijk bijna altijd door de brievenbus. Mis je een verjaardag of kan je niet aanwezig zijn bij een belangrijke gebeurtenis, stuur dan een leuk chocolade geschenk op met een lief woordje. Zo kan je iemand toch nog verrassen vanaf afstand.

Hotchocspoon

Ben je opzoek naar echt een origineel chocolade cadeautje? Dan is de hotchospoon het cadeautje voor jou om te geven. Het is een combinatie van chocolademelk op een stokje met nog een extra smaak zoals bijvoorbeeld latte macchiato of tiramisu. Daarnaast ook heel leuk om te geven met bijvoorbeeld een mok. Geen standaard warme chocolade melk dus, maar met een bijzonder smaakje.

Ben jij al overtuigd van een chocolade cadeautje? Moederdag komt er weer bijna aan. Verras jouw moeder met een lekker doosje chocola van Chocolate Company

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>