Elke vrouw of man droomt van een vollere look. Net een beetje voller haar of een mooi lang model. OxY staat bekend om de hoge kwaliteit hairextensions voor mannen en vrouwen. De extensions zijn in tegenstelling tot wax en lijm eenvoudig zelf aan te brengen met een clipje. Je beschadigd hierdoor het haar niet als je de haarclips aanbrengt. In tegenstelling tot andere hairextensions die voor vast in het haar gezet worden. Onze haarclips zijn gemaakt met 100% natuurlijk haar. Door de clips in je eigen haarkleur te bestellen valt het niet op dat je gebruik maakt van hairextensions. De clips zijn niet van je eigen haar te onderscheiden.

Vraag om een kleuradvies

Het is logisch dat je even twijfelt welke kleur haarclips het beste bij je eigen haarkleur passen. Een foto kan afwijken en net een iets andere kleur geven dan je zelf in gedachten had. Wij geven graag advies welke hairextensions het beste bij je passen. Je stuurt ons een paar duidelijke foto’s waarop duidelijk je haarkleur zichtbaar is. Wij geven vervolgens ons advies welke clip het beste bij je past. Je bestelt zo altijd de juiste kleur. Eventueel is het ook nog mogelijk om onze hairclips te verven. Doordat ze gemaakt zijn van echt mensenhaar is verven mogelijk. Het wordt alleen aangeraden om eerder je eigen haar in de kleur van te verven in plaats van de haarclips. Dit is beter voor de levensduur.

Tips voor het verzorgen van je haren met hairextensions

Je kan hairextensions iedere dag dragen zonder ze er telkens weer uit te halen. Ondanks dat het maar een clipje is blijft het een heel gedoe om ze telkens weer opnieuw te plaatsen. De kwaliteit van onze haarextensies is hoog genoeg om ze voor vast te dragen. Het is wel belangrijk om je haren goed te verzorgen. Ons advies is om je haarbos niet vaker dan 1x per week te wassen. Gebruik voor het wassen speciale keratine shampoo. Na afloop kan je eventueel nog een haarmasker gebruiken om je haren een extra boost te geven. Als je op deze manier voor je haren blijft zorgen kan je nog lang van je hairextensions genieten.

 

 

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>