De mini Segway is een relatief nieuw product op de Nederlandse markt. Langzamerhand zijn er steeds meer particulieren die de voordelen inzien van de aanschaf van een mini Segway en besluiten om er één te kopen.

Voordelen

De mini Segway is bijna niet te vergelijken met andere producten die we op dit moment kennen. Zo is de step niet alleen meer een vervoersmiddel dat gebruikt wordt door kinderen, maar het is er ook één waarbij je zelf het meeste werk doet. Een brommer of snorscooter is niet te vergelijken qua wendbaarheid en onderhoud en met uiteraard met name de grootte van het apparaat. Zo is voor de mini Segway altijd nog wel een plekje in huis te vinden.

Een ander groot voordeel van de mini Segway is het feit dat hij beschikt over een lithium batterij. Deze batterijen groeien in aanzien wat betreft betrouwbaarheid en prestatie. Daarnaast is de batterij in 60 minuten weer volledig opgeladen, wat in de praktijk betekent dat je dus maar heel even hoeft te wachten en je al weer heel snel op je Segway door de buurt kunt cruisen.

Handig om te weten

De mini Segway is in de markt gezet als (extra) self balancing hoverboard voor de volwassen gebruiker. Niet kinderen, maar volwassenen zullen dus gezien worden op dit speeltje waarvan het maximale gewicht dat de mini Segway aan kan rond de 120 kg is. Daarmee valt een behoorlijk deel van de volwassen Nederlandse bevolking af. Dat kan gezien worden als een nadeel, maar aan de andere kant kun je ook niet verwachten dat een elektronisch apparaat van zo’n 60cm heel veel meer gewicht aan kan.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>