Veel vrouwen dromen ervan om lange haren te hebben, maar helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Mocht je haar hebben dat niet zo snel lang wordt, of erg dun is? Dan zijn hairextensions zeker wel een aanrader. Niet iedere vrouw gebruikt de extensies om langere haren te krijgen, sommige gebruiken ze ook om juist een dikkere bos haar te krijgen. Anders dan gedacht zijn hairextensions dus voor meerdere dingen toepasbaar.

Hairextensions uitzoeken

Als je rondkijkt op het internet wordt je waarschijnlijk overdonderd door de vele verschillende extensies en prijzen die je tegen komt. Het verschil in prijs ligt vaak ook aan de kwaliteit waar je voor gaat, maar over het algemeen is het wel aan te raden om voor een goede kwaliteit te gaan als je er langer van wilt genieten.

Hairextensions die zeker aan te raden zijn, zijn zogenaamde Remy extensies. Deze hairextensions bestaan uit menselijk haar, hierdoor past het ook mooier bij je eigen haar. De haren die gebruikt worden voor deze extensions zijn haren die gedoneerd zijn door mensen. Deze mensen leveren vaak een paardenstaart haar in, de reden waarom ze een staart af laten knippen is omdat de haarschubben dan allemaal dezelfde kant op staan. Het haar is dan een stuk zachter en klit een stuk minder. Mochten mensen het anders inleveren, dan kunnen deze in een zuurbed worden gelegd, zodat de haren zacht en klitloos worden. Daarna worden de hairextensions verwerkt tot stukken haar die in je eigen haar geklikt kunnen worden.

Een webwinkel die Remy extensions aanbiedt is de winkel oxyextensions. Daar kun je zogenaamde haarclips kopen die je weer in je haar kunt plaatsen. Als je ervoor kiest om je hairextensions bij deze winkel te kopen, ben je verzekerd van een erg goede kwaliteit. Het is dan ook zeker aan te raden om hier je extensies aan te schaffen als je graat wilt profiteren van een goede kwaliteit hairextensions.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>