Paraplu’s zijn in verschillende formaten, vormen en kwaliteit stoffen beschikbaar, maar uit welke paraplu’s kunt u nou exact kiezen en welke paraplu is geschikt voor uw doeleinden? Hieronder hebben wij voor u een overzicht opgesteld van verschillende soorten paraplu’s.

De mini paraplu’s

Iedereen kent ze wel, de mini paraplu’s die je eenvoudig kunt inklappen en eenvoudig kunt opbergen in je tas of jaszak. Ideaal voor evenementen en festivals en vaak zeer goedkoop. De mini paraplu’s hebben 1 groot nadeel ten opzichte van de overige paraplu’s en dat is de stevigheid. Wanneer het begint te stormen of wanneer er een harde wind is dan wordt het steeds lastiger om de mini paraplu te gebruiken.

De golfparaplu’s

De golfparaplu’s zijn in verschillende formaten beschikbaar, van klein tot groot. De golfparaplu’s zorgen voor bescherming tegen regen, wind maar tevens tegen UV-straling. De golfparaplu’s worden opgebouwd uit twee lagen in een ronde vorm, hierdoor kan er geen wind ontsnappen en ontstaat er geen druk onder de paraplu wat zorgt voor het omklappen van je paraplu tijdens harde wind. Een groot voordeel ten opzichte van de stormparaplu’s is dat de golfparaplu’s een relatief goedkope paraplu is.

De stormparaplu’s

De stormvaste paraplu is een nieuw type paraplu die je steeds vaker tegenkomt. De stormparaplu maakt veel indruk dankzij de vreemde vorm van de paraplu. Wanneer je aan een standaard paraplu denkt dan denkt men vaak aan een ronde paraplu. De stormparaplu heeft echter de vorm van een vlieger. Doordat de stormparaplu veel bekijks trekt is het een ideaal promotiemiddel om te bedrukken met uw eigen bedrijfslogo of naam. Het nadeel van de stormparaplu is dat deze relatief een stuk duurder is dan de standaard mini- en golfparaplu.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>