In de meeste gevallen bestel je een maaltijdbox voor jezelf en je partner en of gezin, maar wist je dat een maaltijdbox ook perfect is al cadeau? Het is een origineel geschenk, het is niet het kleinste cadeau, je kunt het met elke gelegenheid geven en het is nog gezond ook. Met foodbox als cadeau geef je een keer iets anders, iets bijzonders, leerzaam en inspirerend. Je hebt natuurlijk van die foodboxen die al perfect zijn als cadeau, zoals een delicatesse box, gevuld met allerlei lekkere snacks of een snackbox. Maar waar ik het over heb is om een echte maaltijdbox cadeau te geven, gevuld met chef-kok bedachte recepten, verse ingrediënten van lokale boeren met een erg hoge gezondheids factor.

Maaltijdbox Cadeaubon

Je hebt vast wel eens gehoord van namen zoals Marley Spoon, Mathijs Maaltijdbox, De Allerhande Box en natuurlijk niet te missen HelloFresh? Dit zijn allemaal diensten die een maaltijdbox verkopen en op elk adres in Nederland bezorgen. Je kan een box voor jezelf bestellen maar natuurlijk net zo goed voor iemand anders, hoewel deze boxen volgens een abonnement bezorgen en je dus elke weke een nieuwe box met nieuwe gerechten krijgt, heeft elke bezorger wel een proefbox beschikbaar of kun je eenvoudig na de eerste bestelling zonder reden weer opzeggen. Daarnaast hebben veel van deze aanbieders al nagedacht over hoe leuk het kan zijn om een foodbox cadeau te geven, en hebben sommige daarom zelfs een cadeaubon die je kan bestellen.

Gratis maaltijdbox weggeven

Daarnaast kan het zelfs gratis wanneer jezelf een afnemer bent van deze boxen, of van plan bent om een box te bestellen, want bij Marley Spoon en HelloFresh kun je zelfs je vrienden een gratis maaltijdbox geven wanneer jezelf 3 boxen hebt afgenomen. De voorwaarden hiervoor zijn verschillend bij iedere aanbieder, en raad ik je dus aan om bij de box aanbieders zelf op hun website te kijken.

Nog een leuke en handige tip! Voor bijna elke maaltijdbox, en zeker voor degene die ik eerder in dit artikel heb genoemd, kun je flinke kortingen vinden. Deze kortingen hebben wel een paar voorwaarden, ze zijn alleen geldig op je allereerste bestelling en niet in combinatie met andere aanbiedingen. Dat is verder geen probleem natuurlijk want sommige kortingen op deze goed gevulde boodschappenpakket / kookboxen / foodboxen lopen wel op tot € 25,- Zie hiervoor Marley Spoon en kun je ook tot wel 20,- korting op HelloFresh krijgen.

Waar kan ik een maaltijdbox bestellen?

Een terechte vraag van mezelf ;-) Omdat er zoveel te vinden is, zijn er ook websites die deze boxen vergelijken, zogenaamde maaltijdbox vergelijken websites, het mooie hiervan is dat je alle boxen terug vind op deze internet pagina’s. Het beste is om een dergelijke maaltijdbox website te bezoeken zoals deze en daar opzoek te gaan naar boxen die in jouw regio bezorgen en of er kortingen beschikbaar zijn.

Mocht jezelf al eens een maaltijdbox cadeau hebben gekregen? Dan zijn we natuurlijk benieuwd naar jouw ervaring hiermee, het zou een leuke aanvulling kunnen zijn op dit artikel en zijn we benieuwd naar jouw mening hierover.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>