In je eigen huis wil je kunnen ontspannen, hier wil jij je nergens zorgen over hoeven te maken. Maar deze rust wordt gruwelijk verstoord wanneer er overal muggen rondzwermen en dus heb jij anti muggen tips nodig voor het muggen verjagen in huis. Gelukkig hebben wij deze voor jou verzameld, lees dus vlug door om zo snel als mogelijk van al die muggen af te komen.

Vitamine B slikken

Vitamine B slikken zal waarschijnlijk niet de muggen verjagen uit je huis, maar jij wordt hierna in ieder geval niet meer geprikt. Het slikken van vitamine B, en dan vooral vitamine B1, zorgt ervoor dat je bloed anders gaat smaken en dan vinden de muggen je niet meer aantrekkelijk ruiken. Hierdoor zullen ze je met rust laten, en misschien moet jij de rest van je huishouden ook vitamine B laten slikken zodat niemand meer geprikt wordt.

Horren in de deuren plaatsen

Deze tips spreekt eigenlijk voor zich, maar ik zal er toch even wat over vertellen. Een van de anti muggen tips die je wel vaker hoort is het plaatsen van horren in de openingen van jouw huis, zoals de deuren en ramen. Zo kunnen muggen ook niet meer naar binnen komen en zal je binnen in ieder geval meer last hebben van deze muggen.

muggen verjagen in huis

Een anti muggenlamp neerzetten

Muggen verjagen gaat perfect met het kopen van een anti muggenlamp, wanneer je deze ergens in huis zetten zullen alle muggen die zich in jullie stulpje durven te begeven naar de lamp gelokt worden en hier sterven. Het werkt vrij simpel, de muggenlamp zendt blauw Uv-licht en eventueel nog CO2 uit om muggen de lamp in te lokken waar ze zullen sterven door middel van uitdroging of elektrocutie.

Zet simpelweg de airco aan

Als muggen ergens een hekel aan hebben dan is het wel luchtstroom, en dus ook de airco. Het aanzetten van de airco is dus een ideale oplossing tegen muggen, vooral als het ook nog eens erg warm is. Zo houdt je niet alleen jezelf koel maar ben je ook nog bezig met het muggen verjagen. Dat is dus dubbel geluk. En wanneer je geen airco hebt kun je altijd nog een ventilator aanzetten, dat bereikt eigenlijk hetzelfde effect. Het houdt je ook koel en houdt muggen buiten de deur.

Met deze anti muggen tips hoef je binnenshuis nooit geen last meer te hebben van muggen. De volgende keer dat er een muggenplaag uitbreekt ga je gewoon aan de slag met het muggen verjagen door een anti muggenlamp te kopen of horren in de deuren te plaatsen. Als je wilt kun jij je hier nu al op voorbereiden door een anti muggen lamp te kopen of te beginnen met het slikken van vitamine B. Er is dus geen excuus meer om onder muggenbulten te zitten, er zijn genoeg opties om dit te voorkomen.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>