De soorten WC bril

Het aanschaffen van een nieuwe WC bril is niet iets wat men elk jaar doet. Juist daarom is het belangrijk om te weten wat voor verschillende modellen er zijn.

Duroplast WC brillen zijn hoogwaardige brillen die gemaakt zijn van een combinatie van phenol hars en katoen. Het is een veelzijdige kunststof soort die zeer ondanks zijn grote strekte erg licht en flexibel is en daarom uitermate geschikt voor de fabricage van artikelen die lang mee moeten gaan.

Brillen van acryl zijn uitermate sterk, wat zorgt voor en hoge duurzaamheid. Door de hoge dichtheid van de vezel heeft de wc bril een zeer glad oppervlak en is makkelijk schoon te houden.

Een houten WC bril geeft toch net een andere sfeer in het kleinste kamertje. Deze kunnen gemaakt worden van vele soorten (hard) hout en geven door hun gewicht en stevigheid een gevoel van soliditeit Natuurlijk zijn houten WC brillen vakkundig gelakt zodat ze lang mee gaan.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>